Velkommen til arkeologiformidlingsbloggen!

Mange museer, fylker og andre institusjoner formidler temaer fra forhistorien, helt fra steinalderen til middelalderen. Hvert år blir det arrangert et seminar der deltagere får anledning til å dele sine erfaringer og få ny inspirasjon om forskjellig fomidling av arkeologisk kunnskap. Arrangør av seminaret blir byttet på fra år til år.

I tillegg til å informere om neste seminar håper vi at denne bloggen kan være et sted å utveksle informasjon og hjelpe hverandre. Hvis noen har forslag til noe som burde vært skrevet her er bloggansvarlig for forumet jarle@nordmore.museum.no







torsdag 25. mars 2010

Til alle som arbeider med bergkunst eller som er interessert i å vite mer om bergkunst!

Hold av dagene 25.-27. mai til Bergkunst 2010 – Seminar i Bergkunstnettverket. ”Fersk forskning, nye turister og gammel bergkunst”.
Seminaret arrangeres med støtte fra Riksantikvaren og ABM-utvikling. Det er også søkt om tilskudd fra Alta kommune. Teknisk arrangør: Via Travel Alta.
Programmet omfatter atten innlegg/foredrag om forskning, forvaltning og formidling av bergkunst. Foredragsholderne kommer fra hele Norge og fra Sverige og Danmark. Alle som arbeider med bergkunst eller som er interessert i bergkunst i fylkeskommunene, på universitetene, de såkalte ”ABM-museene” og andre instanser er hjertelig velkomne! Vi håper seminaret vil gjerne samle personer på tvers av tilnytning til Miljøvern-, Kultur- og Kunnskapsdepartementene.

Bergkunstnettverk er ett av ca. 25 nettverk for ulike tema som er i gangsatt som en del av den nasjonale museumsreformen og som koordineres av ABM-utvikling.
Følg denne linken for påmelding.
https://www.viaregi.com/registration/?dw6948a21061


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar