Velkommen til arkeologiformidlingsbloggen!

Mange museer, fylker og andre institusjoner formidler temaer fra forhistorien, helt fra steinalderen til middelalderen. Hvert år blir det arrangert et seminar der deltagere får anledning til å dele sine erfaringer og få ny inspirasjon om forskjellig fomidling av arkeologisk kunnskap. Arrangør av seminaret blir byttet på fra år til år.

I tillegg til å informere om neste seminar håper vi at denne bloggen kan være et sted å utveksle informasjon og hjelpe hverandre. Hvis noen har forslag til noe som burde vært skrevet her er bloggansvarlig for forumet jarle@nordmore.museum.no







fredag 6. mars 2015

Neste seminar på Norveg - Kystmuseet i Nord-Trøndelag

Årets formidlingsseminar er vel overstått. Takk til formidlerne på Sverresborg som satte sammen et lærerikt og interessant program. Som vanlig ble det oppfordret til at interesserte for å være verter for neste seminar meldte seg og vi var så heldige at Norveg, kystmuseet i Nord-Trøndelag meldte sin interesse.
På seminaret ble det nedsatt en arbeidskomite som skal hjelpe neste års vert med å snekkre sammen programmet. Er det noen som har tilbakemeldinger eller synspunkter på temaer og gjennomføring av neste års seminar er det dermed bare å ta kontakt, for eksempel på forumets facebookside.