Velkommen til arkeologiformidlingsbloggen!

Mange museer, fylker og andre institusjoner formidler temaer fra forhistorien, helt fra steinalderen til middelalderen. Hvert år blir det arrangert et seminar der deltagere får anledning til å dele sine erfaringer og få ny inspirasjon om forskjellig fomidling av arkeologisk kunnskap. Arrangør av seminaret blir byttet på fra år til år.

I tillegg til å informere om neste seminar håper vi at denne bloggen kan være et sted å utveksle informasjon og hjelpe hverandre. Hvis noen har forslag til noe som burde vært skrevet her er bloggansvarlig for forumet jarle@nordmore.museum.no







tirsdag 8. november 2011

Formidlingssamling i Kristiansand 2012

Velkommen til formidlingssamling i Kristiansand 9. og 10. februar 2012. Vi satser på å bruke området/lokalitetene til friluftsmuseet på det gamle fylkesmuseet på Kongsgård, like utenfor Kristiansand. Her ligger de gamle stabburene fra Setesdal like ved steinalderboplassen til Tale og Trond Ole.  Programmet er ikke helt fastsatt og vi mottar gjerne innspill. Men for nå: hold av datoene! For innspill, kontakt snorre.haukalid@vaf.no .