Velkommen til arkeologiformidlingsbloggen!

Mange museer, fylker og andre institusjoner formidler temaer fra forhistorien, helt fra steinalderen til middelalderen. Hvert år blir det arrangert et seminar der deltagere får anledning til å dele sine erfaringer og få ny inspirasjon om forskjellig fomidling av arkeologisk kunnskap. Arrangør av seminaret blir byttet på fra år til år.

I tillegg til å informere om neste seminar håper vi at denne bloggen kan være et sted å utveksle informasjon og hjelpe hverandre. Hvis noen har forslag til noe som burde vært skrevet her er bloggansvarlig for forumet jarle@nordmore.museum.no







torsdag 25. mars 2010

Til alle som arbeider med bergkunst eller som er interessert i å vite mer om bergkunst!

Hold av dagene 25.-27. mai til Bergkunst 2010 – Seminar i Bergkunstnettverket. ”Fersk forskning, nye turister og gammel bergkunst”.
Seminaret arrangeres med støtte fra Riksantikvaren og ABM-utvikling. Det er også søkt om tilskudd fra Alta kommune. Teknisk arrangør: Via Travel Alta.

tirsdag 23. mars 2010

Har du flere Linker til siden? Ideer og kommentarer til hva vi skal skrive her?

Legg linker som kommentarer under dette innlegget eller send det til jarle@nordmore.museum.no så blir de lagt ut snart.
Hvis du har inspill til hvordan vi skal bruke denne bloggen er det også bare å kommentere dette innlegget.

Formidlingsseminar 2011 på Ringerike - Veien Kulturminnepark/ Hringariki

For den som vil finne ut mer Veien Kulturminnepark og Hringariki er det bare å følge lenken dit:
http://www.hringariki.no/

Program og annen informasjon kommer forhåpentligvis på bloggen her når det er klart.

Arkeologiformidlingsbloggen er opprettet!

Etter seminaret i Ålesund snakket vi om å oprette en blogg der vi deler informasjon om temaer vi er interesert i. Jarle Stavik fikk i oppgave å opprette denne og her er den i sin spede begynnelse. Hvis ikke sentrale myndigheter tar ansvar for å oprette et felles forum for oss som kan erstatte dette er tanken at ansvaret for driften skal sendes videre til de som arrangerer seminaret for hvert år. Enn så lenge er det Jarle Stavik som driver denne. Kommentarer mottas med takk.